Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Webinář přiblíží, jak hodnotit žáky ve školách

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 15. 04. 2021 07:59
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

Desáté setkání platformy Vzdělávání pro všechny projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK se uskuteční ve středu 28. dubna. Jeho náplní bude odpolední webinář Formativní hodnocení, který se uskuteční od 14 do 17 hodin. Webinář je určen především pro pedagogy středních a vyšších odborných škol, vítáni jsou však i ostatní zájemci o toto téma.

Formativní hodnocení není rozhodně žádnou novinkou. Často se o něm hovoří jako o podpůrném opatření pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. V souvislosti s distanční výukou se o něm zmiňuje i ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.

Tento způsob hodnocení rozhodně není rychlé a snadné řešení, spíše komplexní způsob pedagogické práce, který ale dokáže mnohem lépe podporovat učení žáků a být přínosný i pro pedagoga. Podrobnější informace o tom, jakým tématům se budem webinář věnovat, se nalézá v pozvánce.

Webinářem provede lektor Miroslav Jiřička. Účast je pro registrované zdarma. Registrace probíhá na emailové adrese michaela.valentova@kraj-lbc.cz.

Z webináře bude pořizován záznam, který bude později zveřejněn také na Informačním a vzdělávacím portálu Libereckého kraje EDULK.

KAP LK

  • Pozvánka Formativní hodnocení (.pdf)
    638 kB
    15. 04. 2021 08:32

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky