Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Westernový den v Semilech zaštítil náměstek hejtmana Radek Cikl

18. 05. 2012

 

Semilský Ostrov bude po roce opět patřit koním a lidem kolem nich. Pod záštitou Bc. Radka Cikla, náměstka hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Libereckého kraje, se zde v sobotu 26. května od 13.30 hodin uskuteční již druhý ročník akce pořádané městem Semily a WRC Český ráj s názvem Westernový den.

Těšit se návštěvníci mohou podle pořadatelů na ukázky práce s koněm, lasování, westernové ježdění a mnoho dalšího, nebudou chybět tematické hry a soutěže pro děti. Celý den bude provázet americký písničkář Jimmy Bozeman a jeho česká doprovodná kapela the Lazy Pigs. K večernímu táborákovému posezení budou hrát bluegrass a country kapela B. G. Korpus a Johny Walker Band. Na místě budou stylová občerstvení a prodejní stánky s westernovou tématikou.

K Westernovému dni patří také speciální doprovodný program „Poděkování Věře Plívové – Šimkové“, který vznikl ve spolupráci kina Jitřenka a Muzea a Pojizerské galerie Semily. Od 14 hodin bude otevřena výstava Tvorba Věry Plívové-Šimkové vesele i vážně, od 17.30 hodin poběží film Lišáci, Myšáci a Šibeničák v kině Jitřenka a od 20.00 hodin nestárnoucí Páni, kluci..

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302
Mobil: 739 541 588