Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Za znalosti o internetové bezpečnosti budou žáci odměněni 

13. 12. 2017

Liberecký kraj ocení letošní vítěze online kvízů s tematikou internetové bezpečnosti, které byly jednou z částí projektu „Kraje pro bezpečný internet“. Hodnotné ceny úspěšným žákům základních a středních kol předají hejtman Martin Půta a zástupce firmy Microsoft v pondělí 18. prosince v 13:00 hodin v zasedací místnosti ve 3. patře krajského úřadu.

Do projektu, který má zvýšit informovanost o rizicích virtuálního prostředí, se základní a střední školy z Libereckého kraje zapojily letos v dubnu. Součástí byl soutěžní kvíz, kdy žáci odpovídali na otázky z oblasti bezpečného chování na internetu, po jeho absolvování se úspěšní řešitelé mohli přihlásit do složitějšího Kvízu PLUS. Finálové kolo této varianty, ve které bude soutěžit pět žáků, se uskuteční rovněž v 18. prosince dopoledne na krajském úřadě. Ten nejúspěšnější z nich následně postoupí do celorepublikového kola, které se bude konat v únoru příštího roku v Praze.

Výherci soutěžního kvízu i kvízu PLUS převezmou hodnotné ceny od partnerů projektu, společnosti Microsoft, a upomínkové předměty Libereckého kraje.

Více informací o soutěži:  www.kpbi.cz.

Bc. Markéta Žitná (Dědková)
marketa.zitna@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624