Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zasedání hejtmanů začne netradičně na koncertě Smetanovy Litomyšle

Mgr. Langer Jiří

  • 24. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8327|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman LK Stanislav Eichler se zúčastní 6. zasedání rady Asociace krajů ČR v Litomyšli, které začíná ve čtvrtek 25. 6. účastí na koncertu Smetanovy Litomyšle na II. zámeckém nádvoří, kde se setkají mimo jiné s Václavem Postráneckým, předsedou Herecké asociace, a plk. Vladislavem Husákem, ředitelem služby cizinecké policie.                      

V pátek se pak sejdou hejtmani v hotelu Aplaus k jednání, na kterém vystoupí Lucie Pešková, ředitelka Sdružení Linky bezpečí, na téma  Linka bezpečí – sociální služby telefonické krizové pomoci pro děti a mládež, Radim Jančura, majitel společnosti STUDENT AGENCY s prezentací alternativního řešení dopravní obslužnosti na železnici, Václav Krása, předseda Národní rady osob se zdravotním postižením, s příspěvkem o  politice krajů vůči osobám se zdravotním pojištěním, Pavel Hříbek, předseda Evropského institutu pro udržitelný rozvoj, s mezinárodním projektem Euroklíč, Oldřich Vlasák, předseda Svazu měst a obcí ČR, a  Martin Jahn, jenž seznámí hejtmany se situací v českém automobilovém průmyslu s ohledem k probíhající světovou finanční krizi.

Rada AKČR zakončí své jednání ve 14. 30 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky