Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zasedání krajského zastupitelstva se uskuteční v úterý 30. ledna, na webu kraje ho můžete sledovat online

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 01. 2018 00:00

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta svolal 1. letošní zasedání Zastupitelstva LK na úterý 30. ledna od 14:00 hodin. Uskuteční se v zasedacím sále ve 3. patře Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a v Liberci. 

Na programu lednového jednání je 43 bodů.

Program: https://liberecky-kraj.kraj-lbc.cz/zasedani-zastupitelstva/30-01-2018-navrh-programu-01-jednani-zastupitelstva-2018.

Přímý přenos z jednání bude od 14:00 hodin k vidění na webových stránkách Libereckého kraje: http://liberecky-kraj.kraj-lbc.cz/zastupitelstvo/online-prenos-zastupitelstva.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky