Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupce sportovních organizací proškolí seminář v problematice žádostí o dotace

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 02. 2016 11:15
  • Školství

Sdílet článek

Oddělení mládeže, sportu a zaměstnanosti odboru školství Krajského úřadu Libereckého kraje připravuje na čtvrtek 3. března 2016 seminář. Určený je potencionálním žadatelům o dotace z oblasti sportu a tělovýchovy v dotačních programech přímé podpory z rozpočtu Libereckého kraje a v programech Dotačního fondu Libereckého kraje

„Cílem semináře je nejen informovat účastníky o mnoha dotačních programech z oblasti sportu a tělovýchovy vyhlašovaných Libereckým krajem, v kterých je možno žádat o dotaci, ale také je připravit na samotný proces správného vyplnění žádosti, aby snaha žadatelů o dotaci nekončila již na začátku vyřazením žádosti z administrativních důvodů,“ poukazuje na smysl semináře Alena Losová, radní pověřená řízením resortu školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti, s tím, že Liberecký kraj plánuje v letošním roce rozdělit do sportu pouze prostřednictvím dotačních programů minimálně 41 mil. Kč.

Seminář se uskuteční 3. března 2016 od 15 hodin v multimediálním sále sídla Krajského úřadu Libereckého kraje. Kapacita sálu je omezena na 150 míst a zájemci o účast se mohou registrovat do vyčerpání kapacity, nejpozději však do pondělí 29. 2. v přihlašovacím formuláři zde https://docs.google.com/forms/d/1i2up_1nVGvbpMozqA2Itq7xmsNDY6mtBFf3KPqXT3TQ/edit?usp=forms_home.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky