Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci Krajského sdružení ČSTV jednali s náměstkem hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Radkem Ciklem

Šírová Květa

  • 09. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8690|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Zástupci krajského sportovního prostředí navštívili 8. září 2009 náměstka hejtmana LK Radka Cikla. Předseda největšího sportovního a tělovýchovného sdružení Krajského sdružení ČSTV pan Ing. Boháč společně se svými kolegy z jednotlivých okresů Libereckého kraje nastínili panu náměstkovi kritický stav financování tělovýchovných jednot a sportovních klubů v roce 2009. Funkcionáři ČSTV vyjádřili velkou naději, kterou vkládají do současného vedení Libereckého kraje, ve věci podpory a záchrany tělovýchovných aktivit pro zachování pohybových aktivit mládeže i dospělých v současné kritické době.

Zároveň požádali o dotaci na rychlé řešení naléhavé situace, kdy se sportovním organizacím kumulují radikálně snižované příjmy od státu, sazky a od soukromých subjektů. Krajské sdružení ČSTV Libereckého kraje zastupuje 70 tisíc organizovaných členů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky