Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Železnobrodská sklářská škola hostí soutěž Studentský design 2023

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 25. 01. 2023 11:20
  • Školství

Sdílet článek

Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská v Železném Brodě je pořadatelem 31. ročníku soutěžní přehlídky prací žáků středních a studentů vyšších odborných škol s výtvarnými a uměleckořemeslnými obory — Studentský design 2023. Soutěž se poprvé uskuteční v Libereckém kraji společně se zasedáním Asociace středních a vyšších odborných škol s výtvarnými a uměleckořemeslnými obory České republiky.

„Jedná se o prestižní soutěž designérů a jsem rád, že jsem nad ní mohl převzít záštitu," uvedl Jií Čeřovský, náměstek pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Přihlásit se do soutěže je možné nejpozději do 10. února. Veškeré informace včetně časového harmonogramu se nalézají na webu školy: https://www.supss.cz/cs/studentsky-design-2023/  nebo v přiložených souborech.  

  • HARMONOGRAM-Studentsky design 2023 (.pdf)
    301 kB
    25. 01. 2023 11:28
  • VYHLASENI-Studentsky design 2023 (.pdf)
    776 kB
    25. 01. 2023 11:28

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky