Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zlatý řetízek pro Karolínku

Markgrafová Eva Mgr.

  • 03. 01. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3471|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:739 541 592|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje  Petr Skokan navštívil 2. ledna v jablonecké porodnici  maminku prvního miminka, které se v roce 2006 narodilo v Libereckém kraji.  Karolínka Demeová přišla na svět 1. ledna pár minut po půlnoci. Ale protože to bylo  předčasně, byla hospitalizována na novorozenecké jednotce intenzivní péče v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. „Mamince Ivetě Demeové jsem proto popřál jediné, aby se brzy zotavila z porodu císařským řezem a její holčička byla zdravá a rychle nabírala na váze,“ uvedl hejtman Petr Skokan, který  jménem Libereckého kraje přinesl malé Karolínce zlatý řetízek s měsíčním znamením a dětskou kosmetiku.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky