Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zúčastněte se semináře ,,Jak na dotace“

Ing. Vendula Koděrová

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 14. 08. 2020 12:57
  • Rozvoj

Sdílet článek

Přihlaste se na seminář "Jak na dotace", který pro Vás připravuje Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje.

  • JAKÉ JSOU TYPY DOTACÍ?
  • EXISTUJE NĚJAKÝ NÁVOD NA TO, JAK PRACOVAT S ŽÁDOSTÍ?
  • KDE LZE NAJÍT POTŘEBNÉ INFORMACE A RADY?

Odpovědi nejen na tyto otázky budou součástí semináře, který připravuje Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje v rámci informovanosti území o této problematice na září letošního roku. Seminář je určen široké veřejnosti a především těm, kteří by rádi získali informace o tomto tématu. Součástí programu je také představení činnosti Sekretariátu a Eurocentra Liberec, které pro Vás celoročně připravuje spoustu zajímavých akcí. Těšit se můžete také například na edukační videa, představení úspěšně zrealizovaných projektů nebo na závěrečný kvíz o ceny.

Seminář se koná dne 9. září 2020 v Kulturním centru Střelnice Turnov, Markova 311. Registrace probíhá pod tímto webovým odkazem nebo na emailové adrese rsk@kraj-lbc.cz. Kapacita sálu je omezena, přihlášení probíhá nejpozději do 4. 9. 2020 do 10:00 hod.

Současně bude také v KC Střelnice Turnov probíhat putovní výstava úspěšně zrealizovaných projektů "Otisky EU v Libereckém kraji", kde budou k vidění zajímavé projekty z území Libereckého kraje, které byly podpořeny z fondů EU v období 2014 - 2019.

Program semináře naleznete níže, nebo je ke stažení ZDE.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky