Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Práce na projektu k posílení spolupráce v oblasti sociálního začleňování pokračují i v novém roce

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 09. 02. 2017 14:33
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

V uplynulých měsících se jako součást realizace projektu „Zavedení systémové koordinace činnosti partnerů v rámci Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje (PZLK)“ aktivizovala činnost Odborných pracovních skupin PZLK.

Tyto skupiny jsou tři a působí v oblastech sociální, vzdělávání a služeb. Pod vedením metodiků pro každou oblast probíhají jejich pravidelná setkávání s cílem aktualizovat Strategii rozvoje lidských zdrojů Libereckého kraje, schválenou v roce 2014, a také rozšířit okruh členů odborných pracovních skupin včetně zařazení nových zajímavých témat.

V lednu proběhlo jedno z vrcholových setkání partnerů a to jednání Výkonné rady Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje. V rámci jednání proběhla mimo jiné prezentace aktivit projektu, návrh úprav cílů a priorit Paktu pro nadcházející období a byl představen nový záměr jednoho ze signatářů PZLK, Krajské hospodářské komory, v oblasti lepší spolupráce rodičů, škol a zaměstnavatelů při výběru budoucích povolání.

V květnu (4.5.2017) nás čeká setkání zástupců teritoriálních Paktů zaměstnanosti z celé ČR. Programem bude mimo jiné představení aktivit projektu a jeho současné výstupy, které do budoucna mají být přenositelné pro sdružené iniciativy v ostatních krajích zabývající se spoluprací aktérů působících na regionálním trhu práce.

Projekt realizuje Sdružení pro rozvoj Libereckého kraje z.s., partneři projektu jsou Liberecký kraj, Technická univerzita v Liberci, Úřad práce České republiky, Krajská hospodářská komora Liberec, Českomoravská konfederace odborových svazů.

TZ PZLK, Markéta Pavlíčková

EU logo

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky