Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vodáci na Malé Skále o víkendu odemknou řeku Jizeru

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 31. 03. 2016 11:17

Sdílet článek

Začátek vodácké sezony tradičně odstartují vodáci odemykáním řeky Jizery. V sobotu 2. dubna zahájí letošní vodácký rok slavností na Žluté plovárně na Malé Skále. Připojí se k nim i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Slavnostní odemykání Jizery začne v 10:00 hodin a potrvá až do 16:00 hodin, oficiální otevření řeky pro sezonu 2016 je na programu v 14:00 hodin. Po celý den je přichystán bohatý program pro rodiny i milovníky sportovních aktivit. Na plovárně se mohou děti vydovádět na atrakcích nebo se vydat kouzelnou cestou z plovárny na hrad Vranov a zpět a potkat se cestou s pohádkovými bytostmi.

Dospělí se mohou těšit na odpolední závod „Tam na lodi, zpět na koloběžce“, který povede od Žluté plovárny do Křížek a zpět. Start je v 14:30 hodin. Vítěz vyhrává sud piva. Pěnivý mok, grilování i dobroty pro malé návštěvníky budou k dispozici po celý den.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky