Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novoborsko bude propagovat sociální služby

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 02. 2019 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

V následující dnech bude probíhat propagace sociálních služeb, které působí na území Novoborska, formou krátkých videospotů v Městském kině v Novém Boru a v Nemocnici s poliklinikou v České Lípě.

Svazek obcí Novoborska realizoval v loňském roce projekt za finančního přispění Libereckého kraje na podporu větší informovanosti o nabídce sociálních služeb na území Novoborska. V rámci tohoto projektu byly zhotoveny propagační materiály: skládací brožura s uvedením poskytovatelů sociálních služeb, které v území působí napříč cílovými skupinami: rodina a děti, děti a mládež, senioři, zdravotně znevýhodněné osoby a osoby ohrožené sociálním vyloučením. Dále byly zhotoveny DL letáky pro jednotlivé poskytovatele, kde jsou popsány služby, které jednotlivé organizace poskytují, včetně bližších kontaktů. Celkem působí na Novoborsku 22 poskytovatelů sociálních služeb. Propagační materiály jsou k dispozici na úřadech měst a obcí, u poskytovatelů, u lékařů, případně ostatních organizací.

V rámci projektu byl vytvořen krátký videospot, který je zaměřený na jednotlivé cílové skupiny občanů, kterým jsou sociální služby poskytovány. Tyto videospoty budou promítány v čekárnách lékařů v Nemocnici s poliklinikou v České Lípě, u praktických lékařů a v Městském kině v Novém Boru. Dále budou videospoty zveřejněny na webu Svazku obcí Novoborska, na webu členských obcí, budou předány poskytovatelům na Novoborsku k jejich prezentaci a zveřejněny budou rovněž na YouTube.

Cílem těchto propagačních materiálů je přiblížit široké veřejnosti možnosti využívání bohaté nabídky sociálních služeb občanům na území Novoborska.

TZ: Svazek obcí Novoborska 

kontakt: Daniela Vondrová, koordinátorka sociálních služeb, 

Tel.: 737 97 22 85, e-mail : dvondrova@novoborsko.cz

Videa k dispozici zde:

https://www.youtube.com/channel/UC5Y5PnjhOkAlTWmTiYSeiQg 

http://bezbarier.novoborsko.cz/socialni-sluzby-novoborsku/

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky