Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zrušení platnosti opatření se zvýšeným nebezpečím vzniku požáru

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 24. 08. 2018 00:00
  • Digitální úřad

Sdílet článek

V souladu s nařízením Libereckého kraje č. 3/2016 ze dne 28. 6. 2016, kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru a na základě doporučení ředitele Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje hejtman Martin Půta oznamuje pro území celého Libereckého kraje zrušení platnosti opatření se zvýšeným nebezpečím vzniku požáru a to od 14:00 hodin dne 24. srpna 2018.

„V pátek dopoledne zapršelo a předpověď počasí na nejbližší dny podle meteorologů přinese další srážky. Po dohodě s ředitelem Hasičského záchranného sboru ruším opatření vydané pro Českou Lípu dne 26. července a pro okresy Jablonec nad Nisou, Liberec a Semily vydané 20. srpna 2018,“ uvedl hejtman Martin Půta.

Oznámení o zrušení platnosti opatření bylo vyvěšeno na úřední desce Libereckého kraje s výzvou obcím, aby o této skutečnosti informovaly na svém správním území.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky