Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Aktuální situace v železniční dopravě

Bc. Fulková Andrea

  • 23. 08. 2010 14:14

Sdílet článek

aktualizováno 20.8.; Z důvodu rozsáhlých povodňových škod je doprava omezena na následujících tratích:

037 Liberec – Frýdlant – Černousy:

Provoz vlaků je obnoven v úsecích:

- Liberec – Mníšek

- Frýdlant – Černousy

Náhradní autobusová doprava je zajištěna v úseku Mníšek – Raspenava – Frýdlant podle zvláštního (výlukového) jízdního řádu. Obnovení provozu na železnici v úseku Mníšek – Oldřichov – Raspenava se předpokládá k 30.9., v úseku Raspenava – Frýdlant je předpoklad prodloužen až k 15.10.

038 Raspenava – Bílý Potok pod Smrkem:

Náhradní autobusová doprava je zavedena v celém úseku Raspenava – Bílý Potok podle zvláštního (výlukového) jízdního řádu přiloženého ve zvláštním souboru.

Obnovení provozu na železnici se předpokládá k 30.9.

039 Frýdlant v Čechách – Jindřichovice pod Smrkem:

Náhradní autobusová doprava (NAD) je zavedena v celém úseku, není obsluhována zastávka Frýdlant v Čechách, předm., zvláštní (výlukový) jízdní řád vydán není, NAD jak jen to jde dodržuje časy dle vlaků, umožňuje to skutečnost, že není zásadní rozdíl v jízdních dobách mezi vlaky a NAD u této trati.

Obnovení provozu na železnici se předpokládá k 30.9.

089 Liberec – Hrádek nad Nisou – Varnsdorf – Rybniště

Provoz všech vlaků je obnoven v úseku Chrastava – Hrádek nad Nisou – Zittau – Varnsdorf.

V úseku Liberec – Chrastava je zavedena náhradní autobusová doprava.

Zastávky Machnín hrad a Chrastava Andělská Hora se neobsluhují z důvodu nesjízdné silnice.

Obnovení provozu na železnici v úseku Liberec – Chrastava se předpokládá k 1.9.

Na území Ústeckého kraje na trati 081 Děčín - Benešov nad Ploučnicí – Rumburk:

Provoz přerušen v úseku Česká Kamenice - Jedlová, kde je zavedena náhradní autobusová doprava dle výlukového jízdního řádu.

Vlaky na trati 080 od České Lípy jsou prodlouženy z Jedlové do Rumburku. V opačném směru začínají vlaky již ve stanici Rumburk a dále pokračují přes Jedlovou směr Česká Lípa. V souvislosti s tím budou rychlíky 1110 a 1115 vedeny v úseku Nový Bor – Rumburk a zpět denně (jinak vždy jen Pá-Ne), na území LK se to týká obce Svor – dočasná (cca do 15.10.) možnost spojení navíc (celotýdenně 11:55 z Nového Boru do Svoru a 13:48 ze Svoru do Nového Boru ).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky