Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Chrastavská sloka má za sebou další úspěšný ročník

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 28. 03. 2018 00:00

Sdílet článek

Na akademické půdě Technické univerzity v Liberci se v pátek 23. března uskutečnil už 34. ročník recitační soutěže Chrastavská sloka. Patronem a organizátorem tohoto klání určeného žákům se speciálními vzdělávacími potřebami byla druhým rokem Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999.

Chladné sychravé dopoledne rozjasnila svým přednesem necelá šedesátka soutěžících z 6 základních škol a 2 středních odborných škol Libereckého kraje. Mladé recitátory, vedle pedagogů a v některých případech i svých nejbližších – rodinných příslušníků, přišli podpořit také velmi vzácní hosté, mezi nimi byli Prof. Jan Picek, děkan Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické a Ing. Michael Canov, senátor Parlamentu ČR a starosta města Chrastavy.

Přestože nebylo jednoduché vystoupit se svým přednesem před naplněným sálem, všichni svou trému nakonec zvládli a publiku se tak dostalo krásných zážitků a zajímavých vystoupení, která byla oceněna knižními cenami.

A na závěr Vás SOŠ Jablonecká v Liberci srdečně zve na příští - jubilejní 35. ročník této krásné soutěže.

 

Tisková zpráva: Střední odborná škola, Liberec, Jablonecká 999

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky