Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dětský koutek v Liberci má pro návštěvníky různá překvapení

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 04. 2010 15:07
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

V nejbližších dnech přivítá první hosty areál Dětského koutku v Liberci – Lidových sadech. Nová sezóna nabídne rodičům dětí pojištěným ve Všeobecné zdravotní pojišťovně výrazné slevy ze vstupného.

Jedna z prvních společných akcí pro malé návštěvníky, a také pro táty a mámy, se jmenuje Z pohádky do pohádky. V Dětském koutku se uskuteční 29. dubna 2010 a to již budou pro dospělé návštěvníky pojištěné ve VZP připraveny dva druhy permanentek opravňující jednou v roce získat celkem dvanáct cenově zvýhodněných vstupenek. Buď ve variantě jedno dítě v doprovodu dospělé osoby, nebo dvě děti, rovněž v doprovodu jednoho dospělého. Pojištěnci VZP po předložení průkazu a dalšího osobního dokladu zaplatí za permanentku pro dospělou osobu a dítě celkem 135 Kč a za rozšířenou variantu pro dvě děti 225 Kč. Zvýhodněné vstupy budou poskytovány až do vyčerpání limitu. Běžné celodenní vstupné je 30 Kč pro dítě od 1 roku a 20 Kč pro dospělé.

Dětský koutek se nachází v krásné a klidné lokalitě Liberce v blízkosti zoologické zahrady. Do areálu každoročně zavítají stovky návštěvníků. Mezi nejoblíbenější atrakce patří elektrický vláček, ruské kolo, prolézačky, zajímavě řešené velké pískoviště, v létě oblíbené vodní brouzdaliště, houpačky, klouzačky a spousta jiných dětských atrakcí. Přímo v dětském koutku je občerstvení, toalety, pítka, půjčovna kol a koloběžek.

U Dětského koutku lze zaparkovat osobním vozem. Pěší návštěvníci mohou využít městskou tramvaj č. 2 a 3, směr Lidové sady. Otevřeno je denně až do poloviny října v době od 9 do 18 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky