Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Finanční podpora projektových záměrů pro rok 2020

Ing. Karolína Vičanová

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 10. 05. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj podporuje konkurenceschopnost a růst regionu koncentrací podpory do klíčových priorit a potřeb znalostní ekonomiky. Jedním z nástrojů podpory je příslib uhrazení nákladů spojených s přípravou projektového záměru ve výzvě vyhlašované krajem. Tento nástroj se nazývá asistenční voucher a připravuje se jeho vyhlášení do následujícího roku.

Podpora skrz asistenční vouchery bude poskytnuta formou dotace ve výši max. 85 % na úhradu přímých nákladů spojených s přípravou Vašeho projektu. Vámi připravovaný projekt by měl být v souladu s Regionální inovační strategií (dále jen „RIS3“), o níž se dozvíte více pod tímto odkazem: /page1874/regionalni-inovacni-strategie-libereckeho-kraje/ris3/ke-stazeni/ris3-strategie-libereckeho-kraje-aktualizace-2018).

Získáte prostředky na pokrytí nákladů na přípravu Vašeho projektu:

  • osobní náklady
  • zahraniční cestovní náhrady
  • nákup služeb neinvestiční povahy - odborné služby/studie
  • výdaje na zajištění workshopů, pracovních skupin pro účely koncepčního nastavení strategického projektu) apod.

Minimální výše dotace - 100 000,- Kč/Maximální výše dotace - 300 000,- Kč (prozatímní návrh)

O Asistenční vouchery budete moci žádat v období: 2020 - 2022. Jeden žadatel může podat i více žádostí o Asistenční voucher.

Rádi bychom zjistili Váš předběžný zájem o tento nástroj podpory, a proto prosím vyplňte tento dotazník, jenž Vám zabere maximálně 2 min. Vašeho času: /XCJcQYj2k5hMhnt69.  Vaše odpovědi, prosím, zašlete nejpozději do 15. 5. 2019.

V případě dotazů týkajících se asistenčních voucherů se neváhejte obrátit na Ing. Zuzanu Antlovou, zuzana.antlova@kraj-lbc.cz

Tato aktivita je hrazena z projektu "Smart akcelerátor Libereckého kraje", reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/15_004/0000848


logolinka_rozsirena_barevna

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky