Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman absolvuje závod v obřím slalomu v Rokytnici n. J. a předá ceny vítězům

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 01. 2011 16:49

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD) se stejně jako vloni zúčastní 15. ledna od 9 hodin v Rokytnici nad Jizerou 3. ročníku mezinárodního Fis závodu v obřím slalomu Masters ČR - Memoriálu Dr. Jana Vedrala.

Hejtman, který spolu s předsedou Českého olympijského výboru MUDr. Milanem Jiráskem a starostou Města Rokytnice nad Jizerou Petrem Matyášem převzal nad závodem záštitu, se zúčastní ve Skiareálu Horní Domky – slalomový svah, jako aktivní závodník, ale také předá poháry a diplomy vítězům.u dolní stanice vleku Zalomený 25 minut po dojezdu posledního startujícího. „Vloni hejtman předvedl skvělou jízdu a držel krok i s bývalými závodníky. Věřím, že se tletos ještě zlepší,“ vzpomněl předseda lyžařského klubu při TJ Spartak Rokytnice n. J. Jiří Jirman

Závodů, které pořádá TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou - lyžařský oddíl, ve spolupráci s Klubem Masters TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou, sezúčastní bývalí reprezentanti Československé republiky, mistři sportu, závodníci z České republiky, ze Slovenska, Polska a Německa. Vloni se závod jelo 82 mužů a 10 žen.

„Závody kategorie Masters se stávají mezi lyžaři věkem nad třicet let velmi prestižní událostí. Tyto závody totiž nabízejí ničím neomezenou příležitost k tomu, aby běžní, sportovně vyladění lyžaři, srovnali svoji aktuální lyžařskou výkonnost s účastníky významných závodů světového poháru Masters – mnohdy bývalými reprezentanty svých zemí,“ míní Vladimír Málek, předseda klubu Masters při TJ Spartak  Rokytnice nad Jizerou

„Jména Davidová, Čermák, Pažout, Sochor, Zeman, Samohel a další jsou zárukou kvalitního soupeření v kategorii Masters,“ dodal.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky