Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman fandil v Doksech závodníkům na 7. ročníku Euroher

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 08. 2010 17:53

Sdílet článek

 

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) společně se starostou města Zdeňkem Krenickým a náměstkyní ministra školství Evou Bartoňovou zahájili v pátek  27. srpna ve na náměstí Republiky v Doksech 7. Eurohry Doksy  2010. Slavnostního zahájení se zúčastnil také náměstek hejtmana LK pro školství a sport Radek Cikl (ČSSD).

Vážení sportovci, příznivci tradičních i netradičních sportů,  jsem rád, že zde, v Máchově kraji, jednom z nejkrásnějších území Libereckého kraje, se stalo pořádání sportovních her tradicí. Svědčí o tom již sedmý ročník EUROHER DOKSY, nad kterými jsem společně s dalšími osobnostmi přijal za Liberecký kraj záštitu.

Stovka družstev z celé České republiky zde změří během následujícího víkendu své síly v tradičních i netradičních sportovních disciplínách, proto bych rád všem sportovcům popřál, aby jejich výkony předčily jejich očekávání a veškerá sportovní klání proběhla v duchu fair play a s úsměvem.

Pořadatelům přeji bezproblémový průběh her, ale především pěkné počasí, neboť deště jsme si v posledních dnech už užili dost a dost. A všem návštěvníkům pak přeji perfektní sportovní adrenalinovou podívanou,“ pozdravil stovku soutěžících družstev a diváky hejtman.

Součást letošního slavnostního zahájení byl závod na in-line a závodníků fandili všichni přítomní. Vyvrcholením úvodního večera bylo vystoupení skupiny Beatles Revival, jak sami hudebníci tvrdili, dělnické kapely z Kladna.

Soutěže se uskutečnily na téměř veškerých sportovištích města Doksy – Máchově jezeře, volejbalových a tenisových kurtech, v okolních lesích, zámeckém parku i na  náměstí a další.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky