Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK se zúčastní slavnostního otevření OC Forum Liberec

Šírová Květa

  • 22. 09. 2010 14:21

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se zítra v 9.45 hod. zúčastní slavnostního otevření II. etapy obchodního centra FORUM LIBEREC.

„Před zhruba rokem a půl jsme byly svědky otevření první části tohoto obchodního centra. Je vidět, že majitelé, investoři a stavaři odvedli výbornou práci a započatý projekt dokončili ke spokojenosti nás všech. Obchodní centrum bude jistě přínosem a zkrášlením centra města Liberce a okolí sídla Libereckého kraje,“ říká hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler. 

Na programu slavnostního otevření je produkce skupiny MARIMBA, od 11 hod. je připraven velký EKOPROGRAM v prostorách mezi Obchodním centrem a Kulturním domem. Od 15 hod. vystoupí skupina Kašpárek v rohlíku a večer od 19.30 hod. je přichystán velký koncert legendární skupiny OLYMPIC.

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se zúčastní také dnešního slavnostního galavečeru, který přechází samotnému otevření II. etapy OC FORUM LIBEREC pro veřejnost.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky