Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK Stanislav Eichler shlédne výcvik Vodní a potápěčské záchranné služby na liberecké přehradě

Mgr. Langer Jiří

  • 28. 11. 2011 15:15

Sdílet článek

 

Vodní a potápěčská záchranná služba se představí hejtmanovi LK Stanislavu Eichlerovi (ČSSD) s ukázkami výcviku a prezentací vybavení v úterý 29. listopadu od 15 hodin na liberecké přehradě v Harcově.

Chceme tak panu hejtmanovi poděkovat za jeho podporu a pomoc při řešení problému s technickým vybavením naší organizace. Jednalo se zejména o pořízení vhodného automobilu k zajištění dopravy našich záchranných prostředků, speciální výbavy, materiálu a členů jednotky na místa zásahů. Díky darování vozidla převedeného ze Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje je v současnosti opět plně zajištěna naše akceschopnost,“ vysvětlil Petr Fatka, statutární zástupce VPZS, důvod mimořádného cvičení.

„Vodní a potápěčská záchranná služba je zařazena do Integrovaného záchranného systému Libereckého kraje, proto jsem považoval za potřebné pomoci, zvláště když vzpomeneme na její skvělou práci při loňských povodních,“ poznamenal hejtman.

Potápěči a záchranáři předvedou v hodinové ukázce činnost, vybavení a způsoby využití darované techniky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky