Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman předá ocenění nejlepším sportovcům Liberecka

Mgr. Langer Jiří

  • 15. 01. 2010 14:31

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler předá ocenění nejlepším sportovcům Liberecka. Vyhlášení tradiční ankety se koná 21. ledna v Kongresovém sále hotelu Babylon v Liberci od 18 hodin.

Anketa a vyhlášení „Nejúspěšnějších sportovců“ v rámci Libereckého kraje píše historii současně se vznikem nových krajů v republice. V našem kraji má dvoustupňovou úroveň – okres, kraj a jejími dlouholetými pořadateli jsou okresní organizace ČSTV, Deníky, Krajské sdružení ČSTV LK, Liberecký kraj a města, v níž se výsledky ankety vyhlašují.

„Sportovci jsou hodnoceni v kategoriích: dospělí – jednotlivci a družstva, totéž v mládežnických kategoriích, trenéři, a v některých okresech i handicapovaní sportovci – jednotlivec a družstvo, veterán nad 60 let a mimořádný sportovní výkon. Případně lze navrhnout i ocenění pro sportovce za sportovní čin Fair play,“ uvedl předseda KV ČSTV LK Vladimír Boháč.

Vyhlášení nejlepších sportovců v okrese Česká Lípa v KD Crystal se koná 18. ledna, Semily 19. ledna v KD Golf a Jablonec nad Nisou v Městském divadle 22. ledna, vždy od 18 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky