Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman zahájil Hodkovické slavnosti a hasičský memoriál ve Smržově

Šírová Květa

  • 19. 09. 2010 08:21
  • Školství

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler v sobotu zahájil Hodkovické slavnosti a Memoriál Honzy Vláška ve Smržově.

Tradiční historické slavnosti zahájil včera v Hodkovicích nad Mohelkou hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler v doprovodu starosty Hodkovic Antonína Samka a Zemského knížete Albrechta z Valdštejna. Program slavností odstartoval průvodem, který zakončilo slovo Albrechta z Valdštejna, hejtmana Libereckého kraje a starosty Hodkovic. Po úvodní ceremonii se hejtman LK, starosta a zemský rada odebrali na kontrolu trhovců, kteří přijeli na slavnosti, aby dohlédli na kvalitu prodávaných pochutin a popřály trhovcům dobrý obchod. Na slavnostech se návštěvníci mohli těšit na bohatý kulturní program, sokolnické ukázky, shlédnout um fakýra a kejklířů.

Hejtman Stanislav Eichler včera také zahajoval tradiční hasičskou soutěž ve Smržově.

„Dobrovolní hasiči ve Smržově pořádají každoročně hasičskou soutěž v požárním útoku. Letos poprvé pod názvem Memoriál Honzy Vláška, čímž si připomínají svého náhle zesnulého kolegu a kamaráda. Dobrovolní hasiči o povodních prokázali fantastické nasazení. Nebylo tomu jinak ani u tohoto sboru, který pomáhal v Raspenavě. Rád jsem proto přijal jejich pozvání na dnešní memoriál, abych jim mohl osobně poděkovat,“ říká hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky