Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtmanova návštěva Nového Boru

Markgrafová Eva Mgr.

  • 15. 02. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3596|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:739 541 592|aktualizace:]

Hejtman libereckého kraje Petr Skokan navštívil v pondělí Nový Bor, kde se zúčastnil setkání starosty Radka Nastiče s občany, zavítal mezi dobrovolné hasiče a nakonec se sešel se členy novoborské městské rady.

Na besedě přítomnou veřejnost hejtman ujistil, že zamítavý postoj Libereckého kraje k záměru výstavby povrchového vedení velmi vysokého napětí 110 kV Nový Bor - Varnsdorf se nezměnil, zatímco na dotazy týkající se dopravní obslužnosti reagoval doporučením,  aby veškeré připomínky k jízdním řádům směrovali občané na odbor dopravy a to buď přímo na krajský nebo městský úřad. U hasičů se zase debatovalo především o  jejich činnosti a technickém vybavení základny. Po té, co si nejvyšší představitel kraje celou základnu také prohlédl, obdržel od svých průvodců jednu z  nejvzácnějších  relikvií – helmu amerického hasiče, kterou ze své zahraniční stáže za velkou louží přivezl jeden ze členů novoborského sboru. 



 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky