Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtmanský ples v Jablonci nad Nisou vynesl přes 120 tisíc Kč na dobročinné účely

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 03. 2011 18:49
  • Školství

Sdílet článek

 

Více než 120 tisíc Kč určené na charitu vynesl již 7. hejtmanský ples, který se v sobotu konal za účasti krajských radních, starosty a místostarosty Jablonce n. N. Petra Beitla a Petra Tulpy, primátora Liberce Jana Korytáře, generálního konzula Ruské federace v Karlových Varech Sergeje Ščerbakova,honorárního konzula ČR v Kanadě Jerry Jelinka a dalších vzácných  hostí  v Eurocentru v Jablonci nad Nisou.

Hejtman LK Stanislav Eichler předal ještě v průběhu plesu šeky na částku 60 350 Kč ředitelce Diakonie Českobratrské církve evangelické – středisko v Jablonci nad Nisou, Michaele Albrechtové a ředitelce Základní školy Liberecká v Jablonci nad Nisou Heleně Pletichové.

„Stejně jako v předchozích šesti ročnících jsme celý  výtěžek z plesu věnovali na dobročinné účely a stejně jako v minulosti  vybrané peníze putují do organizací působících v místě konání plesu,“ řekl hejtman.

„Děkuji všem představitelům partnerských měst plesu – Jablonci nad Nisou, Liberci, Tanvaldu, Semilům, Turnovu a České Lípě, dále firmám z Libereckého kraje a samozřejmě také účastníkům plesu, kteří se na přípravě a průběhu úspěšného hejtmanského plesu podíleli a přispěli tak k významné finanční podpoře dvou organizací, které pečují o děti, seniory či nemocné lidi,“ doplnil s tím že z hejtmanských plesů již bylo rozděleno na dobrou věc skoro 800 tisíc Kč.

K tanci a poslechu hrál až do nedělního rána orchestr Bohemia Universal Band a jako hosté večera vystoupili a ovace sklidili Petra Janů a Roman Vojtek se svými dvěma kolegyněmi z divadla. Celým večerem provázel Honza Žíla.

 

Základní škola v Jablonci nad Nisou, Liberecká 1734/31, která byla zařazena do sítě škol k 19. 6. 1996 a je pokračováním Speciální školy v Jablonci nad Nisou, poskytuje výchovu a vzdělání handicapovaným dětem.

 

Diakonie ČCE – středisko v ulici Pod Baštou 10, v Jablonci nad Nisou poskytuje terénní pečovatelskou službu. Cílovou skupinou jsou senioři a zdravotně postižené osoby nad 50 let.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky