Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jablonecké muzeum zve na tvůrčí dílnu V barvách republiky 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 25. 10. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou připravilo v rámci významného výročí Dne vzniku samostatného československého státu tematickou tvůrčí dílnu „V barvách republiky“. Brány muzea se návštěvníkům otevřou od 9 do 17 hodin a tvořiví zájemci zde mohou ve vestibulu muzea, pod vedením zkušené lektorky Miloslavy Bursové, vytvořit originální výrobek.

Nejmenší návštěvníci si budou moci navléknout a vyrobit různé druhy náramků z perliček nebo přívěsek na batoh či tašku v barvách trikolory. Zdatnější návštěvníci si pak mohou vyzkoušet výrobu české státní vlajky z perlí a perliček“, uvedla lektorka Miloslava Bursová. Tvůrčí dílna v jabloneckém muzeu je určena všem věkovým kategoriím. Vstup je zdarma. Těšíme se na Vás!

Partneři akce jsou společnost Preciosa, Liberecký kraj, Město Jablonec nad Nisou a Ministerstvo kultury.

Kontakt:

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, U Muzea 398/4, 466 01 Jablonec nad Nisou

Milena Zachařová, tel. 483 369 021, email: milena.zacharova@msb-jablonec.cz

Fotografie v příloze: náramek v barvách trikolory na šňůrce, na stuze, korálkový přívěšek a vlajka

TZ Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky