Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jak a kde požádat o dotaci se firmy dozví na veletrhu

Šimice Marie

tiskový mluvčí

  • 01. 09. 2017 17:52
  • Magazín
  • Rozvoj

Sdílet článek

V jeden čas, na jednom místě mají firmy příležitost konzultovat své záměry, čerpat informace o dotačních titulech z nejžádanějších dotačních programů a jiných zdrojů dotací v České republice.

Liberecký kraj ve spolupráci s Agenturou CzechInvest, zve všechny zájemce na Veletrh dotačních příležitostí se zaměřením zejména na podnikání a průmysl. Akce se uskuteční ve čtvrtek 14. 9. 2017 od 9:00 do 15:00 v nejvyšším patře nově otevřené budově Evropského domu v Liberci. Účast na akci je zdarma a bez registrace.

„Manažeři a podnikatelé mohou využít jedinečnou možnost zdarma konzultovat jaké dotace, od koho a za jakých podmínek mohou čerpat na realizaci svých záměrů, a to přímo s administrátory jednotlivých programů podpory,“ přiblížil Martin Půta, hejtman Libereckého kraje.

U jednotlivých konzultačních stolů budou zastoupeny podnikatelsky nejoblíbenější zdroje dotací. „Operační programy Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, programy Technologické agentury České republiky, Integrovaný regionální operační program, Program rozvoje venkova, Operační program Zaměstnanost, programy Úřadu práce, programy Fondu dalšího vzdělávání, programy agentury CzechInvest a CzechTrade, programy Libereckého kraje, programy přeshraniční spolupráce, Fond malých projektů Euroregionu Nisa a dotace na vznik i provoz Dětských skupin,“ vyjmenovala Radka Loučková Kotasová, členka rady Libereckého kraje pro oblast hospodářského a regionální rozvoje, evropských projektů a územního plánování, která přijala nad celou akcí záštitu. Důležité informace k dotacím poskytnou zájemcům mnohé agentury a organizace, včetně zástupců Eurocentra Liberec a Agentury regionálního rozvoje.

Evropský dům, bývalý Výzkumný ústav textilních strojů sousedí s budovou Krajského úřadu Libereckého kraje a po rozsáhlé rekonstrukci byl nově otevřen 31. srpna 2017. Veřejnost v něm najde především veškeré poskytovatele eurodotací.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky