Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

KONEC ZIMNÍHO SPÁNKU SEMILSKÉ PARNIČKY

Šírová Květa

  • 19. 05. 2010 15:20

Sdílet článek

V sobotu 15. května 2010 dopoledne se opět rozběhl parní stroj a byla slyšet píšťalka semilské parní hasičské stříkačky Smékal z roku 1904. Po zimním „spánku“ bylo nutné ji znovu připravit na letošní, opět náročnou, sezónu. Již tuto sobotu 22. května 2010 zamíří do Východních Čech do obce Podbřeží u Dobrušky, kde místní sbor slaví své kulaté výročí 120. let založení. V letošním roce ji veřejnost může vidět na různých akcích po celé naší republice a dokonce i za jejími hranicemi vlasti v sousedním polském městě Karpacz a to 26. června 2010, kde se koná mezinárodní výstava hasičské techniky (informace o připravovaných výstavách a soutěžích s účastí naší parní stříkačky naleznete na webových stránkách sboru www.sdhsemily.iprostor.cz).

Ladislav Bruckner – zást.starosty SDH Semily I.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky