Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konzultační dny odboru podpory projektů řídicího orgánu Operačního programu Zaměstnanost (OPZ)

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 09. 2017 15:22

Sdílet článek

Dne 27. 9. 2017 se uskuteční první z konzultačních dnů odboru podpory projektů řídicího orgánu Operačního programu Zaměstnanost (OPZ) v Liberci v budově Okresní správy sociálního zabezpečení.

Konzultace jsou určeny oprávněným žadatelům, zájemcům o dotaci z OPZ. Naším cílem je bezplatně poskytnout zájemcům informace o plánovaných/vyhlášených výzvách, případně individuálně konzultovat projektové záměry či nápady v jejich lokalitě, a to v rámci osobního jednání, bez nutnosti kvůli informacím cestovat. Naši projektoví manažeři vyjdou zájemcům o konzultace maximálně vstříc, konkrétní téma a struktura konzultace budou přizpůsobeny jednotlivým konzultujícím na základě vyplněného formuláře aktuálních potřeb. Bez uvedení očekávaného tématu konzultace nebude možné konzultaci uskutečnit.

Formulář aktuálních potřeb i přihlašovací on-line formulář jsou dostupné na stránkách jednotlivých konzultačních dnů:

V každém dni může proběhnout až 7 konzultací. Za každou organizaci provést registraci pouze 1 osoba, na samotnou konzultaci je po dohodě možné dorazit ve větším počtu.

Další konzultační dny budou následovat v krajských městech Plzeňského, Jihočeského, Pardubického, Královéhradeckého a Libereckého kraje.

Kontakty:

  • Ing. Lukáš Krátký, lukas.kratky@mpsv.cz, +420 778 543 804 (konzultační dny v Liberci, Hradci Králové a Pardubicích)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky