Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Korálek přivezl do Domova důchodců v Českém Dubu jaro

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 05. 2011 15:36

Sdílet článek

 

Každoroční setkání seniorů z Domova důchodců v Českém Dubu s Nadací SYNER a libereckou mateřinkou Korálek se uskutečnilo ve středu 4. května. Navzdory nepřízni počasí, vystoupení dětí bylo znamením, že jaro je již skutečně tu.

 

      Program plný básniček, písniček a hraných scének ocenili přítomní senioři bouřlivým potleskem. Vystoupení Korálku má v Dubu vždy velký úspěch.

„Dívat se na ty šikovné dětičky je radostné. Letos se vystoupení opravdu povedlo, ale ono je hezké vždy,“ svěřila se s úsměvem Marie Šebková, jedna z obyvatelek domova důchodců.

 

    Za přínosná považují dětská vystoupení i pracovníci domova. „Někomu se to možná bude zdát divné, protože pravidelná setkání s nadací třikrát do roka se opakují, ale věřte, že starší lidé vyžadují svůj řád a pravidla a když vědí, co se bude dít, tak se mají na co těšit,“ říká Radim Pochop, ředitel domova důchodců.

 

     Spolupráce domova důchodců s Nadací SYNER úspěšně trvá již déle než osm let.

„My zase ze strany vedení domova oceňujeme, že moc dobře vědí, co jejich klienti potřebují a můžeme tedy přispět dle skutečných potřeb starších lidí a máme jistotu, že naše dárky naleznou uplatnění,“ uvádí za Nadaci SYNER Iva Urbanová.

 

     Domov důchodců Český Dub je příspěvkovou organizací Libereckého kraje. V domově žije celkem sto seniorů a seniorek z celého regionu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky