Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj pořádá pro starosty a zastupitele seminář o plánování rozvoje obcí

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 05. 2011 15:32

Sdílet článek

 

Liberecký kraj pořádá pod záštitou náměstka hejtmana Víta Příkaského a člena rady LK Zdeňka Bursy 19. května v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje, U jezu, v Liberci seminář - Plánování rozvoje obce: strategie, nástroje, inspirace.

„Seminář je určen pro zástupce samospráv obcí v Libereckém kraji, starosty, radní, zastupitele a zaměstnance obecních úřadů zabývajících se rozvojem obce. Nabídne zejména základní orientaci v problematice strategického a územního plánování a dalších souvisejících nástrojů důležitých pro rozvoj obce. Příspěvky budou zaměřeny jak na teoretické poznatky tak na praktické příklady z oblasti plánování rozvoje obce,“ uvedl náměstek hejtmana.

Seminář se podle něj dělí na 3 bloky - strategické plánování (Co chceme?),.Územní plánování (Co můžeme) a Finanční řízení obce (Máme na to?).

„Cílem je mimo jiné i navázat intenzivnější komunikaci mezi obcemi a resortem hospodářského a regionálního rozvoj, evropských projektů a rozvoje venkova,“ doplnil Vít Příkaský.

Program semináře zajišťuje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů ve spolupráci s Odborem územního plánování a stavebního řádu, Odborem životního prostředí a zemědělství a odborem ekonomickým Krajského úřadu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky