Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj pořádá seminář - „Ochrana před chřipkou Pandemic (H1N1) 2009“

  • 23. 11. 2009 18:02

Sdílet článek

 

Odbor zdravotnictví KÚ Libereckého kraje pořádá ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí v Liberci, pod záštitou České vakcinologické společnosti ČLS JEP odborný seminář na téma Ochrana před chřipkou Pandemic (H1N1) 2009“ 30. listopadu 2009 ve 14,30 hodin, 3. patro – multimediální sál, vchod do budovy „C“,l Krajský úřad Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec.

 

Program:

 

  • chřipkové onemocnění vs ILI, stavba vakcíny, adjuvantní systém + pomocné látky a jejich úloha/bezpečnost, proces registrace chřipkových vakcín včetně pandemické, obecné přístupy v řešení pandemie + nástroje pandemické připravenosti,
  • vakcína Pandemrix ( v dikci aktuálního SPC), antivirotika a respirační masky.

Přednáší: MUDr. Taťána Holubová, GlaxoSmithKline Biologicals

Seminář je určen především zdravotnickým pracovníkům, kteří budou zajišťovat očkování pandemickou vakcínou i ostatním zdravotnickým pracovníkům, kteří mají pochybnosti o účinku pandemické vakcíny. Na seminář si prosím rezervujte ve svém časovém plánu přibližně dvě hodiny.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky