Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajské dožínky se letos konají ve Smržovce

Šírová Květa

  • 24. 08. 2011 08:40

Sdílet článek

Tradiční Krajské dožínkové slavnosti se letos konají v sobotu 3. září ve Smržovce. Program bude zahájen v 9 hodin na hlavním pódiu v areálu Parkhotelu. Oficiální zahájení proběhne ve 13.00 hodin na hlavním podiu a předcházet mu bude slavnostní dožínkový průvod, který vyráží od Kostela sv. Archanděla Michaela ve 12.40 hod. V rámci bohatého programu budou po 13. hodině vyhlášeny výsledky soutěže “Výrobek roku Libereckého kraje z odvětví potravinářství a zemědělství 2011”.

“Město Smržovka se mělo stát dějištěm oslavy sklizně - Dožínek již v loňském roce, ale vzhledem k tragickým povodním, které zpustošily přes tisíc hektarů zemědělské půdy v našem kraji, nebylo co slavit. Jsem proto rád, že letos můžeme konec sklizně oslavit, a to právě ve Smržovce,” řekl radní Jaroslav Podzimek.

Oslavu zemědělské úrody pořádá Liberecký kraj ve spolupráci s Regionální agrární radou Libereckého kraje, městem Smržovka a Okresní agrární komorou Jablonec nad Nisou a Liberec již podeváté. Záštitu nad akcí převzali Stanislav Eichler, hejtman Libereckého kraje, Jaroslav Podzimek, radní pro zemědělství a životní prostředí Libereckého kraje a Marek Hotovec, starosta města Smržovky.

Připraven je bohatý zábavní program, ochutnávky a prodej regionálních specialit a řemeslných výrobků a další.

Program najdete v příloze.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky