Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský náměstek hejtmana pro dopravu pokřtí novou vlakovou zastávku v Jablonci n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 01. 06. 2010 14:41

Sdílet článek

 

Slavnostní zahájení provozu železniční zastávky Jablonec – centrum se uskuteční  3. června   v 9:40 minut při prvním zastavení vlaku v této stanici, který vyjede s náměstkem hejtmana pro dopravu Martinem Seppem (ČSSD) a dalšími hosty z libereckého nádraží v 9.20 hodin.

„Od roku 1894, kdy byla prodloužena železniční trať z Jablonce nad Nisou do Tanvaldu a vznikly zastávky Jablonec - zastávka, Nová Ves a Jablonecké Paseky, se jedná o první počin zjednodušující dosažitelnost železniční dopravy pro obyvatele města Jablonce nad Nisou i Libereckého kraje,“ uvedl Martin Sepp.

Podle místostarosty Lukáše Pletichy stála stavba 11 miliónů Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky