Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj navštíví prezident republiky Václav Klaus s chotí

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 04. 2011 15:14
  • Školství

Sdílet článek

 

Prezident České republiky Václav Klaus s chotí přijede ve dnech 18. až 20. dubna 2011 v pořadí již na třetí oficiální návštěvu Libereckého kraje, na kterou jej pozval hejtman Stanislav Eichler a Rada LK.

V průběhu třídenní návštěvy pan prezident a Livie Klausová navštíví města a obce našeho kraje, setká se s jejich představiteli a občany a zavítá i do několika významných průmyslových podniků.

První den se v programu prezidentského páru počítá například s návštěvou Jablonného v Podještědí, Zákup, Osečné a Českého Dubu.

Druhý den se nejprve prezident Václav Klaus setká s primátorem a představiteli Statutárního města Liberec a poté při pobytu na Jablonecku zavítá do Jablonce nad Nisou, Velkých Hamrů, Zásady
a Smržovky.

Třetí den je v programu vyhrazen návštěvě Technické univerzity v Liberci, měst Raspenavy, Hejnic a Lázní Libverda a na závěr také obce Oldřichov v Hájích.

První dáma navíc poctí svou návštěvou sklářskou firmu František Halama v Železném Brodě, Dětský domov Semily a Domov pro mentálně postižené v Liberci – Harcově.

(Předchozí oficiální návštěvy prezidentského páru v Libereckém kraji se uskutečnily v květnu 2005 a září 2006.)

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky