Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj ocení pedagogické pracovníky

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 03. 2019 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Ve středu 27. března 2019 se uskuteční v prostorách multimediálního sálu Libereckého kraje již 17. ročník oceňování pedagogických pracovníků škol a školských zařízení v regionu. Ocenění proběhne k příležitosti připomenutí Dne učitelů.

Do 15. února 2019 bylo možné nominovat pedagogické pracovníky ze škol a školských zařízení ve třech kategoriích: Výrazný přínos pro rozvoj školství v Libereckém kraji, Ocenění za dlouhodobou pedagogickou činnost a Zásluhy o rozvoj školství v Libereckém kraji.

Celkem se sešlo 31 nominací a Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost vybral 21 oceněných. Za šestnáct let trvání bylo oceněno již 330 pedagogů.

Akce má svou tradici. Poprvé se konala v roce 2003. Probíhá pod patronací náměstka Petra Tulpy, pověřeného řízením rezortu školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Kromě oceněných jsou pozvání i ředitelé škol, zřizovatelé školských zařízení a jejich doprovod, Čeká školní inspekce či členové výboru.

Kulturní program zajišťuje ZUŠ Arbesova z České Lípy. Upomínkové předměty připravili žáci a studenti ze Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě a Střední uměleckoprůmyslové školy a Vyšší odborné školy v Jablonci nad Nisou.

  • Den učitelů - progam (.doc)
    38 kB
    20. 03. 2019 16:21

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky