Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj podepíše dohodu s Českým statistickým úřadem

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 05. 2011 18:01

Sdílet článek

 

Dohodu o spolupráci mezi Libereckým krajem a Českým statistickým úřadem podepíší 1. června v 11 hodin  v budově Krajského úřadu Libereckého kraje hejtman LK Stanislav Eichler a předsedkyně ČSÚ Iva Ritschelová. Slavnostního aktu se zúčastní náměstek hejtmana Vít Příkaský a  regionální zmocněnkyně ČSÚ v Liberci Stanislava Riegrová.

 „Účelem dohody je vytvoření užších všestranných vazeb mezi oběma stranami v oblasti využití, zpracování, prezentace a interpretace statistických informací pro území Libereckého kraje,“ uvedl hejtman..

Dále je podle něj předmětem dohody vzájemné poskytování statistických podkladů, potřebných informačních a odborných materiálů, vzájemná metodická a expertní podpora, informovanost o přípravě významných aktivit pořádaných oběma partnerskými organizacemi a šíření osvěty v oblasti statistiky a regionálního rozvoje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky