Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj pořádá v Babylonu Veletrh poskytovatelů sociálních služeb LK s Bohušem Matušem

Mgr. Langer Jiří

  • 01. 06. 2012 21:34

Sdílet článek

 

Již 4. ročník Veletrhu poskytovatelů sociálních služeb Libereckého kraje zahájí  ve středu 6. června 2012 v  10 hodin radní pro sociální věci LK Pavel Petráček (ČSSD) v sále Expo v kulturním centru Babylon v Liberci.

„I letos je veletrh určen pro širokou laickou i odbornou veřejnost a jeho cílem je poskytnout přehled o sociálních službách v našem kraji a možnost nahlédnout tak pod pokličku organizací, které pomáhají především těm, kteří to nejvíce potřebují,“ uvedl radní.

Prezentovat se bude podle něj bezmála 60 organizací různého charakteru, například  domovy seniorů, zdravotnická centra, organizace poskytující hospicovou péči či terénní programy různého zaměření.

V doprovodném programu veletrhu, který potrvá do 16 hodin,  vystoupí Bohuš Matuš, dětský pěvecký sbor Vrabčáci, zajímavým zpestřením bude taneční vystoupení Vem Camara Capoiera Liberec nebo zpěv finalistů soutěže „Hvězdy nad Ještědem“

Vstup pro návštěvníky je zdarma.

Bližší informace: Jana Trojanová

Tel.:+420 602 678 490

E:mail: trojanova@centrum.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky