Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj potěšil děti ze Železnice spolu s Gabrielou Soukalovou a dalšími sportovci

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 05. 2014 08:42
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Ředitelka Masarykova ZŠ a MŠ Železnice Marika Tomšová zaslala  pracovníkům  tiskového oddělení a vnějších vztahů Odboru kancelář hejtmana  KÚ LK v Liberci děkovný dopis, v němž vyzdvihuje přístup zaměstnanců k jejich akci Škola v Přírodě v Českém Dubu.

„Potěšilo nás, že ačkoli jsme školou z jiného kraje, nezapomněli jste na nás a věnovali jste dětem zajímavé propagační předměty a dárky na odměny v soutěžích a hrách,“ píše mimo jiné ředitelka.

Děti z Masarykovy ZŠ Železnice  se od  25.  – 28.  dubna rekreovaly  na Škole v přírodě v Českém Dubu. Tato akce byla spojená s různými soutěžemi, poznáváním jednotlivých sportovních odvětví a turistikou. Na školu přijela  celá řada známých sportovní osobností – Gabriela Soukalová (biatlon), Jan Štohanzl a Jakub Diviš (fotbalisté FK Mladá Boleslav), Jan Matura (skoky na lyžích) a  Přemysl Kovář (fotbalista FC Slovan Liberec).

„Děti měly z návštěv velkou radost  byla to pro ně velká motivace,“ zdůraznila Marika Tomšová.

,,Moc se nám na Liberecku a v  jeho okolí líbilo a již  plánujeme, že  tento region znovu navštívíme,“ doplnila s tím, že opravdu velké poděkování patří Libereckému kraji za vstřícný profesionální přístup, skvělou spolupráci a krásné a zajímavé dárky.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky