Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj se prezentuje v Informačním centru na Staroměstském náměstí v Praze

Ing. Moravcová Iveta

  • 28. 03. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6294|autor:Ing. Moravcová Iveta|email:iveta.moravcova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 589|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj se bude prezentovat společně se 4 turistickými regiony (Jizerské hory, Krkonoše, Český ráj a Českolipsko) ve dnech od 3.4.2008 do 22.4.2008 v nově otevřeném informačním centru na Staroměstském náměstí v Praze.

Prezentace bude zahájena tiskovou konferencí, na které se představí zástupci Libereckého kraje a turistických regionů. Tiskové konference se zúčastní zhruba 20 novinářů.

Prezentace budou vedle klasických propagačních materiálů doplňovat ochutnávky regionálních výrobků a doprovodné programy. Cílem prezentace je zvýšit atraktivitu území a přilákat do kraje tuzemské i zahraniční návštěvníky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky