Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj uspěl v soutěži TourRegionFilm

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 08. 10. 2018 00:00

Sdílet článek

Nejstarší mezinárodní filmový festival s cestovatelskou tématikou na svět Tourfilm proběhl v Karlových Varech 5. a 6. října. Cílem festivalu je uvést a ocenit dokumentární a propagační filmy a spoty, které přispívají k rozvoji domácího i zahraničního cestovního ruchu.

Součástí festivalu je TourRegionFilm, který i v letošním roce oceňoval nejlepší Propagační spoty do 10 minut, Dokumentární filmy, TV a online programy, Amatérský krátký film nebo „vlog“ a v neposlední řadě i Webové stránky a mobilní aplikace. A právě v poslední jmenované kategorii byla na seznam 10 webů a mobilních aplikací výběrovou komisí nominována i webová stránka Libereckého kraje "Liberecký kraje cestou necestou". 

A právě Liberecký kraj se svojí web stránkou získal hlavní cenu v kategorii Mobilní aplikace a webové stránky, kdy porazil např. Blog Karlovarského kraje, Webový portál destinačního managementu PRO Šumavsko, z.s., www.DoBreclavi.cz a další.

„Liberecký kraj se snaží prezentovat atraktivní formou. Je spousta míst naší země, která může člověk o svém volnu či dovolené navštívit a my chceme, aby to bylo některé z krásných míst Libereckého kraje. Musíme se proto představovat tak, abychom potenciální návštěvníky nalákali. Web „Liberecký kraj cestou necestou“ je jedním z takových způsobů,“ říká Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pětičlenná porota, ve které zasedla Lada Dobrkovská – ředitelka TV kanálu National Geographic, Jerzy Porębski - polský producent, scenárista a režisér, Alena Müllerová - kreativní producentka České televize, Klára Badinková - ředitelka Zahraničního zastoupení cestovního ruchu Slovenska v ČR a Dan Svátek – český filmový režisér, scénárista, producent a herec neměla jednoduché rozhodování.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky