Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj vyhlašuje v rámci veletrhu Euroregion Tour 2019 soutěž pro studenty

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 28. 11. 2018 00:00

Sdílet článek

Již 19. ročník veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour představí převážně tuzemské destinace ve dnech 15.–16. března 2019 v Eurocentru v Jablonci nad Nisou. Záštitu nad letošním ročníkem veletrhu převzala generální ředitelka agentury České centrály cestovního ruchu CzechTourism, Monika Palatková.

Liberecký kraj vyhlašuje v rámci hlavního tématu Řemeslná a zážitková turistika soutěž pro studenty středních, vyšších odborných a vysokých škol na téma „Zážitková turistika s využitím tradičního řemesla v cestovním ruch dané destinace“.

Úkolem studentů je vytvořit prezentaci na zadané téma s uvedenými příklady zážitkového turismu ve spojení s místním řemeslem a regionálními produkty. Kde si můžete vyzkoušet výrobní postupy na vlastní kůži nebo ochutnat místní speciality? Pořádají se v dané destinaci jarmarky nebo podobné akce pro veřejnost podporující regionální produkty? Liberecký kraj věří, že studenti přijdou s nápady, jak pozdvihnout propagaci daného tématu a přilákají nové návštěvníky.

Soutěž je určena pro týmy 2–6 studentů středních, vyšších odborných a vysokých škol ve dvou kategoriích:

  • 1. kategorie – střední školy
  • 2. kategorie – vyšší odborné a vysoké školy

Vítězné týmy obou kategorií získají POUKAZ NA ÚNIKOVOU HRU – PROJECT ESCAPE v Jablonci nad Nisou (www.projectescape.cz) a k tomu další věcné ceny od partnerů. 

Způsob zpracování je libovolný, maximální délka prezentace je 10 minut. Zástupci soutěžního týmu představí soutěžní dílo v rámci odborného programu pro školy právě při veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour dne 15. března 2019.

  • ERT_2019_soutez_pro_skoly_PLAKÁT (.pdf)
    312 kB
    28. 11. 2018 13:35
  • ERT_2019_soutez_pro_skoly_PRAVIDLA (.pdf)
    276 kB
    28. 11. 2018 13:35

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky