Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj zazářil na TOURFILM a TOURREGIONFILM

Šírová Květa

  • 08. 10. 2013 13:56

Sdílet článek

Portál cestovního ruchu Libereckého kraje www.liberecky-kraj.cz si odnesl první místo v kategorii multimédia na dvacátém ročníku TOURREGIONFILM, který se konal 3. – 4. října v Karlových Varech, kde současně probíhal 46. ročník nejstaršího filmového festivalu s turistickou tématikou TOURFILM. Z něj si Liberecký kraj odvezl cenu poroty PRIX JURY za reklamní spot, který natočil v rámci turistického DVD představeného na jaře letošního roku.

„Velice si ocenění vážíme a je to pro nás motivace dále portál rozvíjet a zlepšovat tak, aby návštěvníkům poskytoval co nejlepší služby“, uvedla Hana Maierová, náměstkyně hejtmana pro resort cestovního ruchu, kultury a památkové péče, která osobně převzala cenu v Karlových Varech.

Na portále najdete kromě tipů na výlety, aktuality z cestovního ruchu, virtuální prohlídky, či oceněný spot a další filmy z turistického DVD, a to v sekci multimédia.

TOURFILM a TOURREGIONFILM jsou festivaly, který se zabývá tématikou regionálních filmů, reklamních spotů a multimediálních prezentací v oboru cestovního ruchu.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky