Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mezinárodní lyžařský přejezd z Harrachova do Jakuszyce absolvovalo sto běžců

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 03. 2011 16:33

Sdílet článek

 

Mezinárodní veřejný lyžařský přejezd po trati Harrachov – Orle – Jakuszyce, který se jel za krásné=ho slunečného počasí v neděli 13. března ze stadionu SJP Harrachov, pořádal v premiéře  Klasický areál Harrachov (KAH), o.p.s., jehož spoluvlastníkem je Liberecký kraj. Prvního ročníku se zúčastnila stovka rekreačních běžců z Česka, Polska a Německa. Nejmladší účastnicí byla pětiletá Natálka Racková. (viz foto)

„Mezinárodní přejezd se jel jako propagační vzhledem k novému přeshraničnímu propojení lyžařské běžecké trasy z Harrachova do Polska. Na trati dlouhé 12 kilometrů bylo připraveno občerstvení v Orle a v cíli na stadionu v Jakuszycích. Každý účastník získal v cíli upomínkový předmět,“ uvedla Blanka Nedvědická, ředitelka KAH, s tím, že startovné se neplatilo.

Pořadatelé počítají s tím, že se mezinárodní přejezd pojede i v příštím roce.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky