Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Benefičním koncertě pro vyplavené Hejnice vystoupí Hrůza, Maxim Turbulenc i Jiří Schmiter

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 09. 2010 14:16
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

 

Medvěd 009, Michal Hrůza a kapela Hrůzy, Jiří Schmitzer, Maxim Turbulenc a další vystoupí 1. října od 14 hodin v centru Hejnicích na Benefiční koncertě pro vyplavené Hejnice.

„Pojďme si odpočinout od povodně. Pojďme se pobavit. Pojďme zkusit vybrat peníze na obnovu po povodni. Získané peníze budou použity na zničené dětské hřiště,“ uvedl místostarosta města Jaroslav Demčák.

Občerstvení podle něj samozřejmě nebude chybět. Připraveny jsou skákací a nafukovací atrakce pro děti, tombola o hodnotné ceny - motorová pila Husqvarna.

Akce se koná za každého počasí, na místě bude velký hangárový stan s posezením.

„Moučníková přehlídka o Zlaté hejnické jablko bude bez vyhlášení vítězů, ale donesené moučníky podpoří výtěžek této akce a každý moučník získá dárek. Pro letošek můžete přinést jakýkoliv moučník, i bez jablíček, na nevratném táce,“ zve místostarosta.

Akci pořádá Město Hejnice, Hasiči Hejnice, sdružení Za lepší Hejnice, Sdružení osadníků Ferdinandova, Sdružení pro sport a volný čas a další.

 Více na plakátu v příloze

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky