Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na budovách středních škol LK se začalo zateplovat

  • 01. 12. 2009 15:51

Sdílet článek

 

Na konci listopadu začaly stavební práce na dvou středních školách v Libereckém kraji, na které kraj získal prostředky z Operačního programu Životní prostředí v rámci projektů na zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí budov.

Jedná se o tyto školy:

  • Gymnázium Ivana Olbrachta v Semilech - staví firma BAK, stavební společnost, a.s. Trutnov, výše dotace činí 21 226 040,- Kč
  • SOŠ a SOU Česká Lípa - staví firma Brex, spol s.r.o. Liberec, výše dotace činí 32 385 030,- Kč

 

„Liberecký kraj získal dotaci z Operačního programu Životní prostředí a ze státního rozpočtu bezmála 123 miliónů korun celkem na 7 projektů, které řeší zlepšení tepelné pohody ve školách," uvedl náměstek hejtmana pro školství Radek Cikl.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky