Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na festivalu Smetanova Litomyšl se setkali nejúspěšnější manažeři

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 04. 07. 2017 10:36
  • Rozvoj

Sdílet článek

Pod záštitou tří hejtmanů se setkala nejvyšší elita manažerů Severovýchodních Čech se zástupci státní správy. Finalisté celostátní soutěže Manažer roku na zámku v Litomyšli diskutovali, přebrali ceny a navštívili jeden z koncertů festivalu.

V reprezentativních interiérech zámku se dne 27. 6. 2017 uskutečnila akce Setkání oceněných manažerů Libereckého, Pardubického a Královéhradeckého kraje se zástupci státní správy. Akci organizovala společnost Centrum andragogiky, s.r.o. ve spolupráci s Českou manažerskou asociací a jejím ČMA Regionálním klubem Severovýchodní Čechy, pod záštitou hejtmanů Libereckého, Královohradeckého a Pardubického kraje.

Pozvánku na setkání přijala celá řada významných hostů. Akci slavnostně otevřel ředitel Smetanovy Litomyšle a svá úvodní slova pronesli také zástupci vyhlašovatele soutěže Manažer roku. Za Liberecký kraj přijela radní Radka Loučková Kotasová. „Z pohledu Libereckého kraje se jedná o velmi důležitou akci, protože umožňuje setkání významných manažerů všech tří krajů. Je to zatím jediná podobná akce tohoto druhu, ale věříme, že jich v budoucnu bude přibývat, protože je velmi přínosná pro rozvoj a propojení regionů,“ řekla členka Rady Libereckého kraje, pověřená řízením rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování. Dále doplnila, že zdravé podnikatelské prostředí musí mít oporu i ve státní správě a vyzdvihla, že na Liberecku již existuje konkrétní projekt Inovačního centra takzvaného podnikatelského inkubátoru. „Tato významná instituce, která bude vytvářet podmínky pro inovace, výzkum a vývoj, vše s přenosem do praktického života, by měla vzniknout ve spolupráci Krajského úřadu a Technické Univerzity v Liberci,“ nastínila s tím, že v současné době se úmysl vybudování inovačního centra nachází již ve fázi vypracovávání projektové dokumentace na rekonstrukci sídelní budovy.

Za Liberecký kraj byli oceněni Ing. Martin Havlín, jednatel a ředitel společnosti HACO, spol. s.r.o., který obdržel cenu "Za inovace pro udržitelný rozvoj" a další ocenění převzala Ing. Lenka Svačinová, předsedkyně družstva TEXman.

Na závěr setkání v Litomyšli měli všichni zúčastnění možnost navštívit jeden z koncertů festivalu. Příští, již dvanáctý ročník setkání bude v červenci příštího roku hostit Liberecký kraj.

 

S využitím tiskové zprávy: Centrum andragogiky s.r.o.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky