Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji vznikla Meziresortní pracovní skupina pro environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu LK

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 04. 2011 15:06
  • Školství

Sdílet článek

 

Úvodní jednání Meziresortní pracovní skupiny pro environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu LK zahájili včera v sídle Libereckého kraje náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová a radní Jaroslav Podzimek.

 

„Vznik pracovní skupiny vychází z Koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Libereckého kraje pro období 2011-2020, která byla Zastupitelstvem Libereckého kraje schválena v červnu loňského roku. Obdobné pracovní skupiny již úspěšně pracují v několika krajích České republiky,“ uvedl Jaroslav Podzimek, pověřený vedením resortu zemědělství a životního prostředí.

Na programu byla například témata Koncepce EVVO Libereckého kraje pro období 2011-2020 a Akční plán EVVO Libereckého kraje pro období 2011-2013, kterou přednesla Jitka Doubnerová z Místní akční skupiny Frýdlantsko, Situace v EVVO v Libereckém kraji v podání pracovníka KÚ LK Tomáše Komrzýho, Představení webového portálu Libereckého kraje pro EVVO a Kalendáře vzdělávacích akcí resortu zemědělství a životního prostředí na rok 2011, který rovněž představil  Tomáš Komrzý.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky