Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Libereckého kraje Radek Cikl zahájil nový školní rok ve třech školách zřizovaných Libereckým krajem

Šírová Květa

  • 01. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8640|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Radek Cikl v doprovodu vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Jiřiny Princové zahájil 1. září 2009 nový školní rok 2009/2010 ve třech školách, které zřizuje Liberecký kraj.

Jako první navštívil Gymnázium Dr. Randy v Jablonci nad Nisou. Za doprovodu ředitele gymnázia Tomáše Hofrichtera navštívil tři třídy nových žáků a popřál studentům i učitelům mnoho zdaru v jejich nastávajícím studiu.

„V letošním roce u nás začne studovat 85 nových žáků. Ke studiu klasického gymnázia je přihlášeno 30 studentů, ke studiu víceletého gymnázia také 30 studentů a ke studiu sportovního gymnázia 25 studentů,“ řekl ředitel Gymnázia Dr. Randy Tomáš Hofrichter.

Další institucí, kterou náměstek hejtmana LK navštívil byla Integrovaná střední škola Semily, kde měl možnost se osobně setkat s novým ředitelem. „Po 30 letech práce v této škole, z toho 17 let ve funkci ředitele, odešel Ing. Livio Vaňátko do důchodu. Na jeho místo jmenovala Rada Libereckého kraje dosavadního zástupce ředitele Mgr. Jiřího Malého,“ řekl náměstek hejtmana Radek Cikl.

Na závěr se náměstek hejtmana setkal v aule Obchodní akademie a Hotelové školy v Turnově se studenty prvních ročníků a jejich profesory. Za doprovodu ředitelky školy Mileny Lednejové popřál do nového školního roku všem profesorům mnoho štěstí a studentům hodně dobrých studijních výsledků.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky